Pakohuoneesta kadonneet

YHTEENVETO

Havahdutte kolkosta, hyytävästä tyrmästä ja epäilette, että edellisille majoittujille on käynyt huonosti. Kuinka sopeuduttekaan noitavainojen aikaan ja mitä tapahtui pakohuoneeseen kadonneille neljälle sieluparalle? Entä mitä ovat kauhun ja riemunkiljahdukset, mitä huoneesta kuuluu..? Kaikki selviää vain pelaamalla!

Tämä seikkailu täytyy kokea, uskomattoman upeat lavasteet! Yllättävä, fantasiaa, taianomaisuutta ja jännitystä. Pakohuonekekonkari-asiakkaamme sanoilla ”Niin hyvä, että itkettää” voit sinäkin varautua elämykseen, jota et muualta löydä!

Ilmoitathan varatessasi, mikäli pelissä on alle 12v lapsia. Lapsille vedämme pelin tarvittaessa miedompana versiona alkutarinan ja musiikkien osalta.

HUOM: Olemme tällä hetkellä kiinni äitiysvapaan vuoksi. Mutta ei hätää, seuraa meitä Facebookissa ja saat ensimmäisten joukossa tiedon kun avaamme jälleen!

 

Luethan Varausehdot – varaus on sitova ja varaamalla hyväksyt ehdot.

  • Tarkistathan varaamasi päivämäärän ja sähköpostisi oikeinkirjoituksen. Mikäli et saisi vahvistusviestiä varaamisen jälkeen, tarkista ensin roskaposti/mainoskansio ja ota sitten heti yhteys asiakaspalveluun! Peli on voinut kirjautua järjestelmään ja tarkistamme miksi postia ei olisi saapunut.
  • Koko tiimin tulee saapua paikalle 15 min ennen pelin alkua, että saamme aloitettua pelin ajallaan. Ettehän kuitenkaan saavu yli 20min etuajassa, sillä laitamme silloin vielä huonetta kuntoon teitä varten. Huomattava myöhästyminen voidaan joutua vähentämään peliajasta, sillä kiirepäivinä aikataulu on tiukka ja myöhästyminen viivästyttää aina pelin alkamista. Mikäli myöhästyminen on huomattavaa ja peli järjestetään silti kokoaikaisena, otamme oikeuden periä lisämaksun työajan pidentymisen vuoksi.
  • Peruutukset viimeistään 2 vuorokautta (48h) ennen peliä. Tämän jälkeen perutuista peleistä veloitamme peruutusmaksun 50€. Paikalle saapumatta jättämisestä veloitamme sovitun pelin koko hinnan.
  • Pidätämme oikeuden perua tai keskeyttää peli osallistujien vahvan päihtymystilan/agressiivisuuden vuoksi, jolloin veloitamme koko pelimaksun. Nautittehan ilojuomat vasta pelin jälkeen, peliä varten tarvitsette aivojenne koko toimintakapasiteettia.
  • Varaaja saa peliä edeltävänä päivänä muistutus-sähköpostin, joten käythän uudelleen kansiosi läpi mikäli ensimmäinen postimme löytyi roskista. Muistutusviestissä on huomioitavia seikkoja peliin varautuessa, osoitteemme jne. Luethan sen huolellisesti.
lokakuu 2022
ma ti ke to pe la su
262728293012
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456
Vaikeustaso.

Vaikea sanoa

Kesto

60 min

Ryhmän koko

2-6 henkilöä

Läpäisyprosentti

45

Paras aika

40:20